Risto hot sir

Registreerunud: 20. detsember 2016
resümee puudub
P
"Suomen hallituksen kannattaisi perehtyä antiikin Ateenan viisaan miehen Solonin ajatuksiin: hän nosti orjien työllistymisprosentin lähes sataan".
 
"Katolinen kirkko vastustanee aborttia[[abort]]tia saadakseen mahdollisimman paljon lapsia pappiensa hyväksikäytettäviksi".
 
"Useimmat toimittajat ovat hetken lapsia".
"Lähikuntien yhdistäminen toisiinsa ei ole koko Suomea ajatellen toimiva ratkaisu. Viisaampaa olisi esimerkiksi rikkaan Kauniaisen ja köyhän Savukosken liitos. Kunnallisvero tasattaisiin. Etäisyys ei ole ongelma - sata vuotta sitten eurooppalaiset valtiot omistivat siirtomaita valtamerten takana. Valtio valitsisi liitoskunnan halvimman tarjouksen tehneelle."
 
"Ehkä alkuräjähdys oli vain yksi sydämenlyönti ikuisen organismin ruumiissa. Ja universumeita voi olla samanaikaisesti miljardeja".
 
"Useita tiedemiehiä kiinnostaa äärettömästi universumimmemaailmankaikkeutemme ensimmäinen sekunti, alkuräjähdys. Poliisikuntaa askarruttanee enemmän räjähdyksen aiheuttaja ja hänen motiivinsa."
 
"Monet nyt näkemämme tähdet ovat jo tuhoutuneet - maailmankaikkeuden mittakaavassa valo on hitaampi kuin etana maassa".
"Kain sai merkin, joka rajoitti hänen sosiaalista kanssakäymistään (mutta suojeli murhaamiselta). Kain oli kolmas - tai neljäs jos Lilith lasketaan lukuun - ihminen maailmassa, joten keitä varten merkki oli?"
 
"Kirkko, jonne ei pääse ilmaiseksi, on epäpyhä - esimerkiksi Sagrada Família ja Pietarinkirkko."
 
"Taudit ovat vaikuttaneet historiaan enemmän kuin hallitsijat. Justinianuksen rutto heikensi Bysantin valtakuntaa niin, että arabit pääsivät helpommin etenemään. Musta surma pakotti luopumaan maaorjuudesta Länsi-Euroopassa. Amerikan intiaanit kuolivat massoittain isorokkoon. Silti monet kuvittelevat, että tulevaisuutta voitaisiin ennustaa tieteellisesti".
8721

muudatust